文献
J-GLOBAL ID:201902260734639498
整理番号:19A1749485
骨粗しょう症に対する日向夏(Citrus tamurana Hort.ex tanaka)の予防効果の基礎となる機構
Mechanism Underlying the Preventive Effect of Hyuganatsu Orange (Citrus tamurana Hort. ex Tanaka) on Osteoporosis
著者 (10件):
NISHIZONO Shoko
(Sojo Univ., Kumamoto, JPN)
,
HATA Hiroko
(Univ. Miyazaki, Miyazaki, JPN)
,
MIYATAKE Munetoshi
(Univ. Miyazaki, Miyazaki, JPN)
,
KOBAYASHI Taichi
(Univ. Miyazaki, Miyazaki, JPN)
,
MATSUBARA Junko
(Ichimaru Pharcos Co., Ltd., Gifu, JPN)
,
ITO Kenichi
(Ichimaru Pharcos Co., Ltd., Gifu, JPN)
,
TSUBOI Makoto
(Ichimaru Pharcos Co., Ltd., Gifu, JPN)
,
SAKATANI Yoichiro
(Miyazakiken Nokyokajyu, Miyazaki, JPN)
,
YAMAGUCHI Masatoshi
(Univ. Miyazaki, Miyazaki, JPN)
,
SAMESHIMA Hiroshi
(Univ. Miyazaki, Miyazaki, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
25
号:
4
ページ:
569-576
発行年:
2019年07月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)