文献
J-GLOBAL ID:201902264415808762
整理番号:19A0986611
アナフィラキシーモデルとIgE媒介肥満細胞におけるレスベラトロール治療後のアレルギー反応の減弱【JST・京大機械翻訳】
Attenuation of allergic responses following treatment with resveratrol in anaphylactic models and IgE-mediated mast cells
著者 (8件):
Zhang Ya-Fen
(College of Food and Biological Engineering, Xiamen Key Laboratory of Marine Functional Food, Fujian Provincial Engineering Technology Research Center of Marine Functional Food, Fujian Collaborative Innovation Center for Exploitation and Utilization of Marine Biological Resources, Jimei Un...)
,
Liu Qing-Mei
,
Gao Yuan-Yuan
,
Liu Bo
,
Liu Hong
,
Cao Min-Jie
,
Yang Xian-Wen
,
Liu Guang-Ming
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
10
号:
4
ページ:
2030-2039
発行年:
2019年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)