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文献
J-GLOBAL ID:201902276968785087   整理番号:19A0655766

標準的なbakリー濃度でのパン調製に使用される微生物トランスグルタミナーゼは脱アミド化グリアジンの免疫検出量を増加しない【JST・京大機械翻訳】

Microbial Transglutaminase Used in Bread Preparation at Standard Bakery Concentrations Does Not Increase Immunodetectable Amounts of Deamidated Gliadin
著者 (8件):
Heil Andreas
(Zedira GmbH, Germany)
Ohsam Juergen
(Zedira GmbH, Germany)
van Genugten Bernard
(AB Enzymes GmbH, Germany)
Diez Oscar
(AB Enzymes GmbH, Germany)
Yokoyama Keiichi
(Institute of Food Sciences and Technologies, Ajinomoto Company, Incorporated, Kanagawa, Japan)
Kumazawa Yoshiyuki
(Institute of Food Sciences and Technologies, Ajinomoto Company, Incorporated, Kanagawa, Japan)
Pasternack Ralf
(Zedira GmbH, Germany)
Hils Martin
(Zedira GmbH, Germany)

資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry  (Journal of Agricultural and Food Chemistry)

巻: 65  号: 32  ページ: 6982-6990  発行年: 2017年 
JST資料番号: C0251A  ISSN: 0021-8561  CODEN: JAFCAU  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: アメリカ合衆国 (USA)  言語: 英語 (EN)
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