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文献
J-GLOBAL ID:201902280470780474   整理番号:19A2269536

脂肪結晶の構造修飾に及ぼすワックス濃度と炭素鎖長の影響【JST・京大機械翻訳】

Effects of wax concentration and carbon chain length on the structural modification of fat crystals
著者 (6件):
Liu Chunhuan
(State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, National Engineering Research Center for Functional Food, National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in J...)
Zheng Zhaojun
Zaaboul Farah
Cao Chen
Huang Xinlei
Liu Yuanfa

資料名:
Food & Function  (Food & Function)

巻: 10  号:ページ: 5413-5425  発行年: 2019年 
JST資料番号: W2339A  ISSN: 2042-6496  CODEN: FFOUAI  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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