文献
J-GLOBAL ID:201902281726635878
整理番号:19A0962952
異なる組成のepigallocatechinカテキンガラート修飾ゼラチンは再生骨の品質を変える【JST・京大機械翻訳】
Epigallocatechin Gallate-Modified Gelatins with Different Compositions Alter the Quality of Regenerated Bones
著者 (5件):
Hara Eiki
(Department of Orthodontics, Osaka Dental University, 8-1, Kuzuhahanazonocho, Hirakata, Osaka 573-1121, Japan)
,
Honda Yoshitomo
(Institute of Dental Research, Osaka Dental University, 8-1, Kuzuhahanazonocho, Hirakata, Osaka 573-1121, Japan)
,
Suzuki Osamu
(Division of Craniofacial Function Engineering, Tohoku University Graduate School of Dentistry; 4-1 Seiryomachi, Aobaku, Sendai 980-8575, Japan)
,
Tanaka Tomonari
(Graduate School of Science and Technology, Kyoto Institute of Technology, Matsugasaki, Sakyo-ku, Kyoto 606-8585, Japan)
,
Matsumoto Naoyuki
(Department of Orthodontics, Osaka Dental University, 8-1, Kuzuhahanazonocho, Hirakata, Osaka 573-1121, Japan)
資料名:
International Journal of Molecular Sciences (Web)
(International Journal of Molecular Sciences (Web))
巻:
19
号:
10
ページ:
3232
発行年:
2018年
JST資料番号:
U7038A
ISSN:
1422-0067
CODEN:
IJMCFK
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)