文献
J-GLOBAL ID:201902282205906373
整理番号:19A0863193
トマト果実の収穫後エタノール蒸気処理はエチレン生合成酵素と成熟関連転写因子の遺伝子発現を刺激し,成熟を抑制する【JST・京大機械翻訳】
Postharvest ethanol vapor treatment of tomato fruit stimulates gene expression of ethylene biosynthetic enzymes and ripening related transcription factors, although it suppresses ripening
著者 (2件):
Suzuki Yasuo
(Faculty of Agriculture, Meijo University, Shiogamaguchi 1-501, Tempaku-ku, Nagoya, 468-8502, Japan)
,
Nagata Yu
(Graduate School of Agricultural Science, Kobe University, Rokkodai-cho 1-1, Nada-ku, Kobe, 657-8501, Japan)
資料名:
Postharvest Biology and Technology
(Postharvest Biology and Technology)
巻:
152
ページ:
118-126
発行年:
2019年
JST資料番号:
W1912A
ISSN:
0925-5214
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)