文献
J-GLOBAL ID:201902284095595444
整理番号:19A1873530
グルコース発酵によるpH低下と関連するLactobacillus brevisの凝集
Aggregation of Lactobacillus brevis associated with decrease in pH by glucose fermentation
著者 (3件):
SAITO Katsuichi
(National Agriculture and Food Res. Organization (NARO), Tsukuba, JPN)
,
TOMITA Satoru
(National Agriculture and Food Res. Organization (NARO), Tsukuba, JPN)
,
NAKAMURA Toshihide
(National Agriculture and Food Res. Organization (NARO), Tsukuba, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
83
号:
8
ページ:
1523-1529
発行年:
2019年08月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)