文献
J-GLOBAL ID:201902287925818566
整理番号:19A2840650
漬け物にした梅の果実による食物依存性運動誘発アナフィラキシー
Food-dependent exercise-induced anaphylaxis due to pickled Japanese apricot
著者 (6件):
Yamanaka Mika
(Department of Dermatology, Osaka Kaisei Hospital)
,
Kato Atsuko
(Department of Dermatology, Osaka Kaisei Hospital)
,
Moriyama Tatsuya
(Department of Applied Biological Chemistry, Graduate School of Agriculture, Kindai University)
,
Okazaki Fumiko
(Department of Food Science and Human Nutrition Faculty of Agriculture, Ryukoku University)
,
Momma Keiko
(Department of Food Science, Kyoto Women’s University)
,
Narita Hiroshi
(Department of Food Science, Kyoto Women’s University)
資料名:
Allergology International
(Allergology International)
巻:
68
号:
4
ページ:
524-526(J-STAGE)
発行年:
2019年
JST資料番号:
L6446A
ISSN:
1323-8930
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)