文献
J-GLOBAL ID:201902290537288986
整理番号:19A2033995
濃縮及び乾燥蛋白質-炭水化物膜における水分拡散率【JST・京大機械翻訳】
Moisture diffusivity in concentrated and dry protein-carbohydrate films
著者 (4件):
Siemons I.
(Laboratory of Food Process Engineering, Wageningen University and Research, P.O. Box 17, 6700 AA, Wageningen, the Netherlands)
,
Boom R.M.
(Laboratory of Food Process Engineering, Wageningen University and Research, P.O. Box 17, 6700 AA, Wageningen, the Netherlands)
,
van der Sman R.G.M.
(Wageningen Food & Biobased Research, Wageningen University and Research, P.O. Box 17, 6700 AA, Wageningen, the Netherlands)
,
Schutyser M.A.I.
(Laboratory of Food Process Engineering, Wageningen University and Research, P.O. Box 17, 6700 AA, Wageningen, the Netherlands)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
97
ページ:
Null
発行年:
2019年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)