文献
J-GLOBAL ID:202002210819735658
整理番号:20A1540405
唾液分泌は咬筋の活動に相関し,一回で消費される食品の物理的特性と体積に部分的に依存する
Salivation Correlates with Masseter Muscle Activity and Partially Depends on the Physical Characteristics and Volume of Food Consumed at One Time
著者 (3件):
OGAWA Yukino
(National Agriculture and Food Res. Organization (NARO), Tsukuba, JPN)
,
KOHYAMA Kaoru
(National Agriculture and Food Res. Organization (NARO), Tsukuba, JPN)
,
KUSAKABE Yuko
(National Agriculture and Food Res. Organization (NARO), Tsukuba, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
26
号:
4
ページ:
535-543
発行年:
2020年07月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)