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J-GLOBAL ID:202002211742754746   整理番号:20A0475665

グリシン-グルコース褐変の多因子数学モデル化【JST・京大機械翻訳】

Multiple-factor mathematical modeling of glycine-glucose browning
著者 (5件):
Choachamnan Jinnipar
(Department of Food Science and Technology, Faculty of Agro-Industry, Kasetsart University, 50 Gnamwongwan Rd. Lardyaow, Jatujak, Bangkok, 10900, Thailand)
Moraru Carmen
(Department of Food Science, College of Agriculture and Life Sciences, Cornell University, Ithaca, NY, United States)
Lee Seunghyung
(College of Animal Life Sciences, Kangwon National University, Chuncheon 24341, Republic of Korea)
Kurosaka Akira
(Department of Molecular Biosciences, Faculty of Life Sciences, Kyoto Sangyo University, Kamigamo-motoyama, Kita-ku, Kyoto, 603-8555, Japan)
Boonsupthip Waraporn
(Department of Food Science and Technology, Faculty of Agro-Industry, Kasetsart University, 50 Gnamwongwan Rd. Lardyaow, Jatujak, Bangkok, 10900, Thailand)

資料名:
Journal of Food Engineering  (Journal of Food Engineering)

巻: 273  ページ: Null  発行年: 2020年 
JST資料番号: C0838B  ISSN: 0260-8774  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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