文献
J-GLOBAL ID:202002212183886313
整理番号:20A0614290
化粧品処方のためのMafuraバターとCamellia油のエステル交換 製品の化学組成と物理化学的性質【JST・京大機械翻訳】
Interesterification of mafura butter and camellia oil for cosmeceutical formulations: Chemical composition and physicochemical properties of products
著者 (3件):
Poojary Mahesha M.
(Department of Food Science, Faculty of Science, University of Copenhagen, Rolighedsvej 26, Frederiksberg C 1958, Denmark)
,
Poojary Mahesha M.
(University of Camerino, School of Science & Technology, Section Chemistry, Via S. Agostino 1, 62032 Camerino, Italy)
,
Passamonti Paolo
(University of Camerino, School of Science & Technology, Section Chemistry, Via S. Agostino 1, 62032 Camerino, Italy)
資料名:
Industrial Crops and Products
(Industrial Crops and Products)
巻:
147
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
W0732A
ISSN:
0926-6690
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)