文献
J-GLOBAL ID:202002213109074776
整理番号:20A0966801
Maillard反応により生成される揮発性食品成分DMHF(2,5-ジメチル-4-ヒドロキシ-3(2H)-フラノン)は吸入を介してラット脳における食欲を促進し,遺伝子発現を変化させる【JST・京大機械翻訳】
DMHF (2,5-dimethyl-4-hydroxy-3(2H)-furanone), a volatile food component generated by the Maillard reaction, promotes appetite and changes gene expression in the rat brain through inhalation
著者 (7件):
Yokoyama Issei
(School of Veterinary Medicine, Kitasato University, Towada, Japan)
,
Nakai Yuji
(Institute of Regional Innovation, Hirosaki University, Hirosaki, Japan)
,
Suzuki Yoshihiro
(School of Veterinary Medicine, Kitasato University, Towada, Japan)
,
Ohata Motoko
(College of Bioresource Sciences, Nihon University, Fujisawa, Japan)
,
Komiya Yusuke
(School of Veterinary Medicine, Kitasato University, Towada, Japan)
,
Nagasao Jun
(School of Veterinary Medicine, Kitasato University, Towada, Japan)
,
Arihara Keizo
(School of Veterinary Medicine, Kitasato University, Towada, Japan)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
85
号:
4
ページ:
1338-1343
発行年:
2020年
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)