文献
J-GLOBAL ID:202002213743952144
整理番号:20A0648861
難消化性澱粉安定化Pickeringエマルションの作製と特性化【JST・京大機械翻訳】
Fabrication and characterization of resistant starch stabilized Pickering emulsions
著者 (4件):
Lu Xuanxuan
(Department of Food Science and Engineering, Jinan University, Guangzhou, 510632, China)
,
Lu Xuanxuan
(Department of Food Science, Rutgers, The State University of New Jersey, 65 Dudley Rd, New Brunswick, NJ, 08901, USA)
,
Liu Hongsheng
(School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou, 510640, China)
,
Huang Qingrong
(Department of Food Science, Rutgers, The State University of New Jersey, 65 Dudley Rd, New Brunswick, NJ, 08901, USA)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
103
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)