文献
J-GLOBAL ID:202002215033388598
整理番号:20A0781802
バッチ冷凍機を用いたアイスクリームの凍結過程に及ぼす撹はん速度の影響【JST・京大機械翻訳】
Effect of agitation speed on freezing process of ice cream using a batch freezer
著者 (5件):
Masuda Hayato
(School of Food and Nutritional Science, University of Shizuoka, Shizuoka, Japan)
,
Masuda Hayato
(Complex Fluid and Thermal Engineering Research Center (COFTEC), Kobe University, Kobe, Hyogo, Japan)
,
Sawano Momoko
(School of Food and Nutritional Science, University of Shizuoka, Shizuoka, Japan)
,
Ishihara Kana
(School of Food and Nutritional Science, University of Shizuoka, Shizuoka, Japan)
,
Shimoyamada Makoto
(School of Food and Nutritional Science, University of Shizuoka, Shizuoka, Japan)
資料名:
Journal of Food Process Engineering
(Journal of Food Process Engineering)
巻:
43
号:
4
ページ:
e13369
発行年:
2020年
JST資料番号:
A0938B
ISSN:
0145-8876
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)