文献
J-GLOBAL ID:202002217341895973
整理番号:20A2354072
共役リノール酸の分子形態が酸化安定性に及ぼす影響:トリアシルグリセロール型とホスファチジルコリン型の比較
Effect of Molecular Form of Conjugated Linoleic Acid on Oxidative Stability : Comparison of Triacylglycerol and Phosphatidylcholine Form
著者 (5件):
Fauziah Riska Rian
(Faculty of Life and Environmental Science, Prefectural University of Hiroshima)
,
Fauziah Riska Rian
(Faculty of Agricultural Technology, University of Jember)
,
Ogita Shinjiro
(Faculty of Life and Environmental Science, Prefectural University of Hiroshima)
,
Yoshino Tomoyuki
(Faculty of Life and Environmental Science, Prefectural University of Hiroshima)
,
Yamamoto Yukihiro
(Faculty of Life and Environmental Science, Prefectural University of Hiroshima)
資料名:
Journal of Oleo Science
(Journal of Oleo Science)
巻:
69
号:
8
ページ:
801-807(J-STAGE)
発行年:
2020年
JST資料番号:
G0238A
ISSN:
1345-8957
CODEN:
JOSOAP
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)