文献
J-GLOBAL ID:202002223200516319
整理番号:20A2335919
赤キャベツにおけるポリアシル化アントシアニンの前駆体であるアントシアニントリグルコシドの生合成経路の同定【JST・京大機械翻訳】
Identification of the Biosynthetic Pathway for Anthocyanin Triglucoside, the Precursor of Polyacylated Anthocyanin, in Red Cabbage
著者 (5件):
Horiuchi Riko
(Department of Food and Nutritional Sciences, Faculty of Food and Nutritional Sciences, Toyo University, Japan)
,
Nishizaki Yuzo
(Division of Food Additives, National Institute of Health Sciences, Kanagawa, Japan)
,
Okawa Natsumi
(Department of Food and Nutritional Sciences, Faculty of Food and Nutritional Sciences, Toyo University, Japan)
,
Ogino Ayaka
(Department of Food and Nutritional Sciences, Faculty of Food and Nutritional Sciences, Toyo University, Japan)
,
Sasaki Nobuhiro
(Department of Food and Nutritional Sciences, Faculty of Food and Nutritional Sciences, Toyo University, Japan)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
68
号:
36
ページ:
9750-9758
発行年:
2020年
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)