文献
J-GLOBAL ID:202002225125385763
整理番号:20A0870349
Feナノ粒子はサーファクチン生産を増強する【JST・京大機械翻訳】
Fe Nanoparticles Enhanced Surfactin Production in
著者 (3件):
Yang Na
(Key Laboratory of Industrial Biotechnology of Ministry of Education, State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Biotechnology, Jiangnan University, China)
,
Wu Qun
(Key Laboratory of Industrial Biotechnology of Ministry of Education, State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Biotechnology, Jiangnan University, China)
,
Xu Yan
(Key Laboratory of Industrial Biotechnology of Ministry of Education, State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Biotechnology, Jiangnan University, China)
資料名:
ACS Omega
(ACS Omega)
巻:
5
号:
12
ページ:
6321-6329
発行年:
2020年
JST資料番号:
W5044A
ISSN:
2470-1343
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)