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J-GLOBAL ID:202002233229192579   整理番号:20A0648915

食品ハイドロコロイドの将来動向【JST・京大機械翻訳】

The future trends of food hydrocolloids
著者 (4件):
Lu Wei
(School of Agriculture and Biology, Shanghai Jiao Tong University, Shanghai, China)
Nishinari Katsuyoshi
(School of Food and Biological Engineering, Hubei University of Technology, Wuhan, China)
Matsukawa Shingo
(Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology, Tokyo, Japan)
Fang Yapeng
(School of Agriculture and Biology, Shanghai Jiao Tong University, Shanghai, China)

資料名:
Food Hydrocolloids  (Food Hydrocolloids)

巻: 103  ページ: Null  発行年: 2020年 
JST資料番号: E0877B  ISSN: 0268-005X  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 文献レビュー  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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