文献
J-GLOBAL ID:202002233771889390
整理番号:20A2564085
清酒酵母Saccharomyces cerevisiaeにおけるフィードバック阻害非感受性N-アセチルグルタミン酸キナーゼの発現によるオルニチンの高レベル生産【JST・京大機械翻訳】
High-level production of ornithine by expression of the feedback inhibition-insensitive N-acetyl glutamate kinase in the sake yeast Saccharomyces cerevisiae
著者 (4件):
Ohashi Masataka
(Nara Prefecture Institute of Industrial Development, 129-1 Kashiwagi-cho, Nara, Nara, 630-8031, Japan)
,
Nasuno Ryo
(Division of Biological Science, Graduate School of Science and Technology, Nara Institute of Science and Technology, 8916-5 Takayama, Ikoma, Nara, 630-0192, Japan)
,
Isogai Shota
(Division of Biological Science, Graduate School of Science and Technology, Nara Institute of Science and Technology, 8916-5 Takayama, Ikoma, Nara, 630-0192, Japan)
,
Takagi Hiroshi
(Division of Biological Science, Graduate School of Science and Technology, Nara Institute of Science and Technology, 8916-5 Takayama, Ikoma, Nara, 630-0192, Japan)
資料名:
Metabolic Engineering
(Metabolic Engineering)
巻:
62
ページ:
1-9
発行年:
2020年
JST資料番号:
W1646A
ISSN:
1096-7176
CODEN:
MEENFM
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)