文献
J-GLOBAL ID:202002235255848462
整理番号:20A0532537
流動化食品凍結法のための流体流分布の数値研究【JST・京大機械翻訳】
Numerical investigation of the fluid flow distribution for the hydrofluidisation food freezing method
著者 (5件):
Stebel Michal
(Institute of Thermal Technology, Silesian University of Technology, Konarskiego 22, 44-100 Gliwice, Poland)
,
Smolka Jacek
(Institute of Thermal Technology, Silesian University of Technology, Konarskiego 22, 44-100 Gliwice, Poland)
,
Palacz Michal
(Institute of Thermal Technology, Silesian University of Technology, Konarskiego 22, 44-100 Gliwice, Poland)
,
Adamczyk Wojciech
(Institute of Thermal Technology, Silesian University of Technology, Konarskiego 22, 44-100 Gliwice, Poland)
,
Piechnik Edyta
(Institute of Thermal Technology, Silesian University of Technology, Konarskiego 22, 44-100 Gliwice, Poland)
資料名:
International Journal of Thermal Sciences
(International Journal of Thermal Sciences)
巻:
151
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
B0246B
ISSN:
1290-0729
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
フランス (FRA)
言語:
英語 (EN)