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J-GLOBAL ID:202002236725261525   整理番号:20A0648916

冷凍貯蔵中の冷凍大豆カードの特性変化【JST・京大機械翻訳】

Property changes of frozen soybean curd during frozen storage in “Kori-tofu” manufacturing process
著者 (5件):
Kobayashi Rika
(College of Bioresource Science, Nihon University, Japan)
Ishiguro Takahiro
(Asahimatsu Foods Co., LTD, Japan)
Ozeki Ami
(Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology, Japan)
Kawai Kiyoshi
(Faculty of Applied Biological Science, Hiroshima University, Japan)
Suzuki Toru
(Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology, Japan)

資料名:
Food Hydrocolloids  (Food Hydrocolloids)

巻: 104  ページ: Null  発行年: 2020年 
JST資料番号: E0877B  ISSN: 0268-005X  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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