文献
J-GLOBAL ID:202002236725261525
整理番号:20A0648916
冷凍貯蔵中の冷凍大豆カードの特性変化【JST・京大機械翻訳】
Property changes of frozen soybean curd during frozen storage in “Kori-tofu” manufacturing process
著者 (5件):
Kobayashi Rika
(College of Bioresource Science, Nihon University, Japan)
,
Ishiguro Takahiro
(Asahimatsu Foods Co., LTD, Japan)
,
Ozeki Ami
(Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology, Japan)
,
Kawai Kiyoshi
(Faculty of Applied Biological Science, Hiroshima University, Japan)
,
Suzuki Toru
(Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology, Japan)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
104
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)