文献
J-GLOBAL ID:202002237576520143
整理番号:20A1540396
新鮮キュウリ果実の温度プロファイルと水分損失のシミュレーションおよび店頭貯蔵期間の可視化
Simulation of Temperature Profile and Moisture Loss of Fresh Cucumber Fruit and Visualization of Commercial Storage Duration
著者 (4件):
KIM Seong-Heon
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
NISHIHARA Chinatsu
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
TANAKA Fumina
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
TANAKA Fumihiko
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
26
号:
4
ページ:
459-468
発行年:
2020年07月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)