文献
J-GLOBAL ID:202002238058967338
整理番号:20A2047991
熱処理によるスイカ果汁の揮発性フレーバ化合物の変化
Changes of volatile flavor compounds of watermelon juice by heat treatment
著者 (5件):
Aboshi Takako
(Faculty of Agriculture, Yamagata University, Wakaba-machi, Tsuruoka, Japan)
,
Musya Saiki
(Faculty of Agriculture, Yamagata University, Wakaba-machi, Tsuruoka, Japan)
,
Sato Hiroto
(Yamagata Integrated Agricultural Research Center, Minorigaoka, Yamagata, Japan)
,
Ohta Tomoya
(Faculty of Agriculture, Yamagata University, Wakaba-machi, Tsuruoka, Japan)
,
Murayama Tetsuya
(Faculty of Agriculture, Yamagata University, Wakaba-machi, Tsuruoka, Japan)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
84
号:
10
ページ:
2157-2159
発行年:
2020年10月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)