文献
J-GLOBAL ID:202002239123427377
整理番号:20A2394680
嚥下障害のある高齢者と人々のためのテクスチャ修飾食品:高圧技術の規制と機会に関する日本からの洞察【JST・京大機械翻訳】
Texture-modified foods for the elderly and people with dysphagia: insights from Japan on the current status of regulations and opportunities of the high pressure technology
著者 (3件):
Maksimenko Anastasiia
(Graduate School of Science and Technology, Niigata University, 8050 Ikarashi 2 no-cho, Nishi-ku, Niigata-shi, Niigata, 950-2181, Japan)
,
Lyude Anna
(Institute of Science and Technology, Niigata University, 8050 Ikarashi 2 no-cho, Nishi-ku, Niigata-shi, Niigata, 950-2181, Japan)
,
Nishiumi Tadayuki
(Graduate School of Science and Technology, Niigata University, 8050 Ikarashi 2 no-cho, Nishi-ku, Niigata-shi, Niigata, 950-2181, Japan)
資料名:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
(IOP Conference Series: Earth and Environmental Science)
巻:
548
号:
2
ページ:
022106 (9pp)
発行年:
2020年
JST資料番号:
W5558A
ISSN:
1755-1307
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)