文献
J-GLOBAL ID:202002240823028168
整理番号:20A0322129
発酵食品中の機能性芳香族アミノ酸代謝産物の定量と食品微生物によるそれらの生産
Quantification of Functional Aromatic Amino Acid Metabolites in Fermented Foods and Their Production by Food Microorganisms
著者 (5件):
KIMURA Yuka
(Ibaraki Univ., Ibaraki, JPN)
,
AOKI Reiji
(National Agriculture and Food Res. Organization (NARO), Ibaraki, JPN)
,
TAKAYAMA Yoshiharu
(National Agriculture and Food Res. Organization (NARO), Ibaraki, JPN)
,
SUZUKI Chise
(National Agriculture and Food Res. Organization (NARO), Ibaraki, JPN)
,
SUZUKI Yoshihito
(Ibaraki Univ., Ibaraki, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
26
号:
1
ページ:
79-92
発行年:
2020年01月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)