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J-GLOBAL ID:202002243279232555   整理番号:20A0237828

伝統的培養とメタゲノム配列分析に基づき,異なる部位における微生物多様性を分析した。【JST・京大機械翻訳】

Analysis of Bacterial Diversity in Different Parts of Crayfish from Sihong, East China’s Jiangsu Province by Traditional Culture Method and Metagenomic Analysis
著者 (6件):
Tang Chun
(揚州大学旅游烹ren学院,江蘇 揚州 225127;江蘇省農業科学院農産品加工研究所,江蘇 南京 210014)
Zhu Yongzhi
(江蘇省農業科学院農産品加工研究所,江蘇 南京,210014)
Wu Haihong
(江蘇省農業科学院農産品加工研究所,江蘇 南京,210014)
Sun Zhilan
(江蘇省農業科学院農産品加工研究所,江蘇 南京,210014)
Zhu Yunlong
(揚州大学旅游烹ren学院,江蘇 揚州,225127)
Liu Fang
(江蘇省農業科学院農産品加工研究所,江蘇 南京,210014)

資料名:
Roulei Yanjiu  (Roulei Yanjiu)

巻: 33  号: 10  ページ: 44-50  発行年: 2019年 
JST資料番号: C3359A  ISSN: 1001-8123  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: 中国 (CHN)  言語: 中国語 (ZH)
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