文献
J-GLOBAL ID:202002246451776997
整理番号:20A1263560
個人の安静と刺激された唾液分泌の間の関係に基づく芳香の有無による味覚溶液の評価
Evaluation of Taste Solutions with or without Aromas Based on the Relationship between Individual Resting and Stimulated Salivation
著者 (3件):
OGAWA Yukino
(National Agriculture and Food Res. Organization, Ibaraki, JPN)
,
KAWAI Takayuki
(National Agriculture and Food Res. Organization, Ibaraki, JPN)
,
KUSAKABE Yuko
(National Agriculture and Food Res. Organization, Ibaraki, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
26
号:
3
ページ:
451-457
発行年:
2020年05月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)