文献
J-GLOBAL ID:202002253717418719
整理番号:20A0597115
サトイモ(Colocasia esculenta)粉ベースのグルテンフリークッキーの物理機械的および栄養的評価【JST・京大機械翻訳】
Physico-Mechanical and Nutritional Evaluation of Taro (Colocasia esculenta) Flour-based Gluten-free Cookies
著者 (2件):
Giri Namrata Ankush
(Division of Crop Utilization, ICAR-Central Tuber Crops Research Institute, Sreekariyam, Thiruvananthapuram, Kerala, India)
,
Sajeev M. S.
(Division of Crop Utilization, ICAR-Central Tuber Crops Research Institute, Sreekariyam, Thiruvananthapuram, Kerala, India)
資料名:
Agricultural Research
(Agricultural Research)
巻:
9
号:
1
ページ:
125-131
発行年:
2020年
JST資料番号:
W4011A
ISSN:
2249-720X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)