文献
J-GLOBAL ID:202002256561278039
整理番号:20A0673375
乾燥Spirulinaバイオマスからのフィコシアニン-A天然青色着色剤の抽出:加工パラメータと抽出技術の影響【JST・京大機械翻訳】
Extraction of phycocyanin-A natural blue colorant from dried spirulina biomass: Influence of processing parameters and extraction techniques
著者 (5件):
Li Ying
(Dept. of Food Science, College of Agriculture and Life Sciences, Cornell Univ., Ithaca, NY, 14853, U.S.A.)
,
Zhang Zhong
(Dept. of Food Science, College of Agriculture and Life Sciences, Cornell Univ., Ithaca, NY, 14853, U.S.A.)
,
Paciulli Maria
(Dept. of Food Science, College of Agriculture and Life Sciences, Cornell Univ., Ithaca, NY, 14853, U.S.A.)
,
Paciulli Maria
(Dipartimento di Scienze degli Alimenti e del Farmaco, Parco Area delle Scienze 47/A, 43124, Parma, Italy)
,
Abbaspourrad Alireza
(Dept. of Food Science, College of Agriculture and Life Sciences, Cornell Univ., Ithaca, NY, 14853, U.S.A.)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
85
号:
3
ページ:
727-735
発行年:
2020年
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)