文献
J-GLOBAL ID:202002267433370463
整理番号:20A2496707
日本の発酵食品の基盤,麹に含まれるグリコシルセラミドが胆汁酸と腸内細菌の相互作用に及ぼす影響
Interaction of koji glycosylceramide, the base for Japanese fermented foods, and bile acids in the intestine.
著者 (10件):
永留真優
(佐賀大)
,
北島悠花
(佐賀大)
,
浜島弘史
(佐賀県工技セ)
,
柳田晃良
(西九州大)
,
西向めぐみ
(岩手大)
,
中村強
(福岡女大)
,
光武進
(佐賀大)
,
永尾晃治
(佐賀大)
,
中山二郎
(九大)
,
北垣浩志
(佐賀大)
資料名:
日本農芸化学会大会講演要旨集(Web)
(Proceedings (Online) of the Annual Meeting of Japan Society for Bioscience, Biotechnology, and Agrochemistry (Web))
巻:
2020
ページ:
ROMBUNNO.4SYa3-5 (WEB ONLY)
発行年:
2020年03月05日
JST資料番号:
U0356A
ISSN:
2186-7976
資料種別:
会議録 (C)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
日本語 (JA)