文献
J-GLOBAL ID:202002272101309679
整理番号:20A1263559
豆乳中の蛋白質粒子と油滴の形成に及ぼす二段階熱処理プロセスの影響
Effect of Two-step Heat Treatment Processes on the Formation of Protein Particles and Oil Droplets in Soymilk
著者 (6件):
SHIMOYAMADA Makoto
(Univ. Shizuoka, Shizuoka, JPN)
,
SHIKANO Hironori
(Miyagi Univ., Miyagi, JPN)
,
MOGAMI Shingo
(Miyagi Univ., Miyagi, JPN)
,
KANAUCHI Makoto
(Miyagi Univ., Miyagi, JPN)
,
MASUDA Hayato
(Univ. Shizuoka, Shizuoka, JPN)
,
TSUZUKI Kimiko
(Marusan-ai Co. Ltd., Aichi, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
26
号:
3
ページ:
445-450
発行年:
2020年05月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)