文献
J-GLOBAL ID:202002273797643045
整理番号:20A2495468
醤油米菓咀嚼中の香気特徴研究
Study on characteristic aroma compounds during mastication of soy sauce-flavored rice crackers
著者 (5件):
川村知世
(亀田製菓)
,
竹井亮
(亀田製菓)
,
鷲尾英明
(亀田製菓)
,
小林史幸
(日本獣医生命科大)
,
小竹佐知子
(日本獣医生命科大)
資料名:
日本農芸化学会大会講演要旨集(Web)
(Proceedings (Online) of the Annual Meeting of Japan Society for Bioscience, Biotechnology, and Agrochemistry (Web))
巻:
2020
ページ:
ROMBUNNO.3A01p08 (WEB ONLY)
発行年:
2020年03月05日
JST資料番号:
U0356A
ISSN:
2186-7976
資料種別:
会議録 (C)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
日本語 (JA)