文献
J-GLOBAL ID:202002273960611671
整理番号:20A1416173
タイ米糠抽出物からのフェノール化合物とアントシアニンの物理化学的安定性とin vitroバイオアクセシビリティ【JST・京大機械翻訳】
Physicochemical stability and in vitro bioaccessibility of phenolic compounds and anthocyanins from Thai rice bran extracts
著者 (4件):
Peanparkdee Methavee
(Division of Science of Biological Resources, United Graduate School of Agricultural Science, Gifu University, 1-1 Yanagido, Gifu 501-1193, Japan)
,
Patrawart Juthatip
(Co-operative Academic Institute (CAI), Faculty of Economics, Kasetsart University, Bangkok 10900, Thailand)
,
Iwamoto Satoshi
(Division of Science of Biological Resources, United Graduate School of Agricultural Science, Gifu University, 1-1 Yanagido, Gifu 501-1193, Japan)
,
Iwamoto Satoshi
(Department of Applied Life Science, Faculty of Applied Biological Sciences, Gifu University, 1-1 Yanagido, Gifu 501-1193, Japan)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
329
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)