文献
J-GLOBAL ID:202002281082974531
整理番号:20A0202154
イネ(Oryza sativa japonica)アルブミン加水分解物はグルコースを吸着し,Na+-D-グルコース共輸送体SGLT1発現を阻害することにより食後血糖上昇を抑制する【JST・京大機械翻訳】
Rice (Oryza sativa japonica) albumin hydrolysates suppress postprandial blood glucose elevation by adsorbing glucose and inhibiting Na+-d-glucose cotransporter SGLT1 expression
著者 (6件):
Ina Shigenobu
(Department of Chemistry and Life Science, Nihon University, 1866 Kameino, Fujisawa-shi 252-0880, Japan)
,
Hamada Aya
(Department of Chemistry and Life Science, Nihon University, 1866 Kameino, Fujisawa-shi 252-0880, Japan)
,
Nakamura Hanae
(Department of Chemistry and Life Science, Nihon University, 1866 Kameino, Fujisawa-shi 252-0880, Japan)
,
Yamaguchi Yusuke
(Department of Chemistry and Life Science, Nihon University, 1866 Kameino, Fujisawa-shi 252-0880, Japan)
,
Kumagai Hitoshi
(Department of Food Science and Nutrition, Kyoritsu Women’s University, 2-2-1 Hitotsubashi, Chiyoda-ku, Tokyo 101-8347, Japan)
,
Kumagai Hitomi
(Department of Chemistry and Life Science, Nihon University, 1866 Kameino, Fujisawa-shi 252-0880, Japan)
資料名:
Journal of Functional Foods
(Journal of Functional Foods)
巻:
64
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
W3172A
ISSN:
1756-4646
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)