文献
J-GLOBAL ID:202002281083711492
整理番号:20A0822269
オブジェクト分割によるシミュレーションを用いた調理材料の切削のアクティブ学習【JST・京大機械翻訳】
Active Learning of the Cutting of Cooking Ingredients using Simulation with Object Splitting
著者 (4件):
Ikegami Nahomi
(Shinshu University, 410 Mech. Sys. Eng. Buidling,AIS Lab., Faculty of Engineering,Wakasato, Nagano,Nagano,Japan,4-17-1)
,
Arnold Solvi
(Shinshu University, 410 Mech. Sys. Eng. Buidling,AIS Lab., Faculty of Engineering,Wakasato, Nagano,Nagano,Japan,4-17-1)
,
Nagahama Kotaro
(Shinshu University, 410 Mech. Sys. Eng. Buidling,AIS Lab., Faculty of Engineering,Wakasato, Nagano,Nagano,Japan,4-17-1)
,
Yamazaki Kimitoshi
(Shinshu University, 410 Mech. Sys. Eng. Buidling,AIS Lab., Faculty of Engineering,Wakasato, Nagano,Nagano,Japan,4-17-1)
資料名:
IEEE Conference Proceedings
(IEEE Conference Proceedings)
巻:
2020
号:
SII
ページ:
1-8
発行年:
2020年
JST資料番号:
W2441A
資料種別:
会議録 (C)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)