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文献
J-GLOBAL ID:202002287883396635   整理番号:20A0980208

水中油エマルションの安定化における予備糊化されたワキシー米澱粉乳化剤の性能に及ぼす撹拌速度と油のタイプの影響【JST・京大機械翻訳】

The influence of stirring speed and type of oil on the performance of pregelatinized waxy rice starch emulsifier in stabilizing oil-in-water emulsions
著者 (3件):
Yulianingsih Rini
(Department of Applied Bioresource Science, Ehime University, Japan)
Yulianingsih Rini
(Faculty of Agricultural Technology, Brawijaya University, Indonesia)
Gohtani Shoichi
(Department of Applied Biological Science, Kagawa University, Japan)

資料名:
Journal of Food Engineering  (Journal of Food Engineering)

巻: 280  ページ: Null  発行年: 2020年 
JST資料番号: C0838B  ISSN: 0260-8774  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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