文献
J-GLOBAL ID:202002288716523981
整理番号:20A0594577
Aspergillus oryzaeを用いたアグマチンの治療的および栄養学的可能性とその強化生産【JST・京大機械翻訳】
The therapeutic and nutraceutical potential of agmatine, and its enhanced production using Aspergillus oryzae
著者 (2件):
Akasaka Naoki
(Department of Bioscience, School of Science and Technology, Kwansei-Gakuin University, Sanda, Japan)
,
Fujiwara Shinsuke
(Department of Bioscience, School of Science and Technology, Kwansei-Gakuin University, Sanda, Japan)
資料名:
Amino Acids
(Amino Acids)
巻:
52
号:
2
ページ:
181-197
発行年:
2020年
JST資料番号:
W0553A
ISSN:
0939-4451
CODEN:
AACIE6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)