文献
J-GLOBAL ID:202102213952893776
整理番号:21A0225964
コムギ蛋白質の安定同位体分析を用いたパン中の小麦粉の地理的起源を追跡するための予備研究【JST・京大機械翻訳】
Preliminary Study for Tracing the Geographical Origin of Wheat Flour in Breads Using Stable Isotope Analysis of Wheat Proteins
著者 (7件):
Suzuki Yaeko
(Food Research Institute, National Agriculture and Food Research Organization (NARO), Tsukuba, Ibaraki, Japan)
,
Murata Shotaro
(NIPPON FLOUR MILLS CO., LTD., Atsugi, Kanagawa, Japan)
,
Tanaka Tomoki
(NIPPON FLOUR MILLS CO., LTD., Atsugi, Kanagawa, Japan)
,
Hirao Eiji
(NIPPON FLOUR MILLS CO., LTD., Atsugi, Kanagawa, Japan)
,
Noguchi Koji
(NIPPON FLOUR MILLS CO., LTD., Atsugi, Kanagawa, Japan)
,
Okusu Hideki
(NIPPON FLOUR MILLS CO., LTD., Atsugi, Kanagawa, Japan)
,
Satoh Rie
(Food Research Institute, National Agriculture and Food Research Organization (NARO), Tsukuba, Ibaraki, Japan)
資料名:
Food Analytical Methods
(Food Analytical Methods)
巻:
14
号:
1
ページ:
186-195
発行年:
2021年
JST資料番号:
W4367A
ISSN:
1936-976X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)