文献
J-GLOBAL ID:202102223599895334
整理番号:21A0171782
Corynebacterium glutamicum(Corynebacterium glutamicum)における発酵産物のプロファイルを変える高,非増殖温度【JST・京大機械翻訳】
Elevated, non-proliferative temperatures change the profile of fermentation products in Corynebacterium glutamicum
著者 (3件):
Mizuno Hikaru
(Graduate School of Natural Science and Technology, Kanazawa University, Kanazawa, Ishikawa, Japan)
,
Tsuge Yota
(Graduate School of Natural Science and Technology, Kanazawa University, Kanazawa, Ishikawa, Japan)
,
Tsuge Yota
(Institute for Frontier Science Initiative, Kanazawa University, Kanazawa, Ishikawa, Japan)
資料名:
Applied Microbiology and Biotechnology
(Applied Microbiology and Biotechnology)
巻:
105
号:
1
ページ:
367-377
発行年:
2021年
JST資料番号:
H0764A
ISSN:
0175-7598
CODEN:
EJABDD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)