文献
J-GLOBAL ID:202102285399888575
整理番号:21A0328181
変異体米の炊飯米およびデンプン糊液の性状比較
Comparison of Cooked Rice and Starch Paste Properties of Mutant Rice
著者 (4件):
MINEMURA Takao
(Graduate School of Tokyo Univ. Agriculture)
,
MINEMURA Takao
(Chiba Prefectural Univ. Health Sci.)
,
MATSUMORI Shingo
(Komazawa Woman’s Coll.)
,
AKUZAWA Sayuri
(Tokyo Univ. Agriculture)
資料名:
日本健康医学会雑誌
(Journal of Japan Health Medicine Association)
巻:
29
号:
4
ページ:
425-433
発行年:
2021年01月28日
JST資料番号:
L4094A
ISSN:
1343-0025
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)