文献
J-GLOBAL ID:202102290175796144
整理番号:21A0206855
GC-MS/MSによる簡単で迅速なクリーンアップを用いた魚と貝類中の全ポリ塩化ビフェニル濃度の新しい分析法【JST・京大機械翻訳】
A novel analytical method for determining total polychlorinated biphenyl concentrations in fish and shellfish using a simple and rapid clean-up followed by GC-MS/MS
著者 (5件):
Tsutsumi Tomoaki
(National Institute of Health Sciences, 3-25-26 Tonomachi, Kawasaki-ku, Kawasaki, Kanagawa, 210-9501, Japan)
,
Kawashima Ayato
(Graduate School of Agriculture, Ehime University, 3-5-7 Tarumi, Matsuyama, Ehime, 790-8566, Japan)
,
Hamada Noriaki
(Graduate School of Agriculture, Ehime University, 3-5-7 Tarumi, Matsuyama, Ehime, 790-8566, Japan)
,
Adachi Rika
(National Institute of Health Sciences, 3-25-26 Tonomachi, Kawasaki-ku, Kawasaki, Kanagawa, 210-9501, Japan)
,
Akiyama Hiroshi
(National Institute of Health Sciences, 3-25-26 Tonomachi, Kawasaki-ku, Kawasaki, Kanagawa, 210-9501, Japan)
資料名:
Journal of Food Composition and Analysis
(Journal of Food Composition and Analysis)
巻:
96
ページ:
Null
発行年:
2021年
JST資料番号:
T0477A
ISSN:
0889-1575
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)