Rchr
J-GLOBAL ID:200901011425843184   Update date: Aug. 31, 2020

Mariko Kimura

Mariko Kimura
Affiliation and department:
Papers (31):
Books (18):
  • グルテンフリーベーカリー食品、グルテンフリーベストの実施、調整、ラベル
    食品資材研究会 2018
  • グルテンフリーベーカリー食品、グルテンフリーパスタとスナック
    食品資材研究会 2018
  • グルテンフリーベーカリー食品、その仕込と加工(3)
    食品資材研究会 2018
  • 雑豆微粉末を利用した高機能性パンの開発研究
    日本豆類協会 2018
  • スギ・ヒノキ花粉アレルゲンに結合したN-グリカンの構造特性と免疫活性解析に向けた新技術
    2018
more...
Lectures and oral presentations  (20):
  • 小豆と白いんげん豆に含まれるオリゴ糖の構造特性および抗アレルギー作用
    (第72回 日本栄養・食糧学会大会 2018)
  • 食品に含まれるオリゴ糖鎖の構造と機能性、健康食品としての利用
    (第44回 食品の物性に関するシンポジウム 2017)
  • 食品に含まれるオリゴ糖鎖の構造と機能性、健康食品としての利用
    (第44回食品の物性に関するシンポジウム 2017)
  • Structural features and prebiotic activities of water-soluble oligosaccharides obtained from Vigna and Phaseolus beans.
    (19th European Carbohydrate Symposium 2017)
  • 豆類の糖質・タンパク質について
    (日本穀物科学研究会第168回例会 2016)
more...
Work history (7):
  • 2013/04/01 - 現在 Kobe Women's University Faculty of Home Economics, Dietician Training Course
  • 2010/04 - 2013/03 Associate Professor
  • 2006/04 - 2010/03 Lecturer
  • 2002/04 - 2006/03 Lecturer
  • 2002/09 - 2002/10 Researcher
Show all
Awards (1):
  • 2006/03 - Bioscience,Biotechnology,and Biochemistry誌 2005年度 論文賞受賞(共著)
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page