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J-GLOBAL ID:200901012357092783   Update date: Aug. 28, 2020

Kasai Yaeko

カサイ ヤエコ | Kasai Yaeko
Affiliation and department:
Research field  (4): Food sciences ,  Home economics, lifestyle science ,  Home economics, lifestyle science ,  Home economics, lifestyle science
Research keywords  (4): 食品科学 ,  家政学 ,  Food Science ,  Home Economic
Research theme for competitive and other funds  (8):
  • 1997 - 2002 Facters of characteristics formation of texture in konjac and pickles
  • 1997 - 2002 Character of texture in Japanese Tranditional foods
  • 1977 - 2002 ヌカ漬けにおけるダイコンの細胞構成物質ならびにその物性の変化
  • 1977 - 2002 こんにゃくやたくあんのテクスチャー形成に関わる要因
  • 1977 - 2002 わが国の伝統的食品のテクスチャー特性とその成立
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MISC (72):
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Books (12):
  • 食べ物と健康 調理学
    医歯薬出版 2004
  • Cookery
    Ishiyaku Shuppan 2004
  • 新版現代食生活のための「クッキング」
    化学同人 2000
  • The Cooking for Today's Eating Habits
    Kagaku Doujin 2000
  • フローチャートによる調理科学実験・実習(第2版)
    医歯薬出版 1999
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Education (4):
  • - 1976 Osaka Prefecture University
  • - 1976 Osaka Prefecture University Fermentation Chemistry
  • - 1965 Doshisha Women's College of Liberal Arts
  • - 1965 Doshisha Women's College of Liberal Arts Food
Professional career (2):
  • Dctor of aguri culture (Osaka Prefecture University)
  • Marter of domestic science (Osaka City University)
Work history (10):
  • 1980 - 1983 Okayama University Faculty of Education
  • 1980 - 1983 Faculty of Education Okayama University, Asistant Professor
  • 1983 - - 岡山大学教育学部 教授
  • 1983 - - Faculty of Education Okayama University, Professor
  • 1977 - 1980 Okayama University Faculty of Education
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Committee career (4):
  • 2002 - 日本家庭科教育学会 評議員
  • 2002 - 日本調理科学会 理事、支部長
  • 1997 - 日本咀嚼学会 評議員
  • 日本家政学会 評議員
Awards (3):
  • 2004 - (財)両備(]J3727[)園記念財団
  • 1966 - (財)両備(]J3727[)園記念財団
  • 1963 - (財)両備(]J3727[)園記念財団
Association Membership(s) (7):
日本咀嚼学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本家庭科教育学会 ,  日本栄養食糧学会 ,  日本調理科学会 ,  日本家政学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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