Research field (5):
Hygiene and public health (non-laboratory)
, Hygiene and public health (laboratory)
, Healthcare management, medical sociology
, Physiology
, Food sciences
Research keywords (6):
公衆衛生学
, 栄養学
, 調理科学
, Public Health
, Nutrition
, Cookery Science
Research theme for competitive and other funds (11):
2005 - 味覚および味覚受容体と食生活・摂取栄養に関する研究
2005 - Study on Taste and Taste receptor of Tongue and Eating Behaviour
1992 - Study on Wishes to Be Slender and Mental Health of Adlescent Women
生活習慣病患者の生活習慣改善のためのサポートに関する研究
青年女子のやせ志向に関する研究
アルコール摂取に関連する血清タンパク質に関する研究
パンにおけるアマランスによる脂質代謝改善と調理性に関する研究
微量栄養素の効果的摂取に関する研究
Study on Serum Protein concerning Intake of Alcohol
Study on Improvement of Nutrition Content and Cookery Science in Bread Baking using Amaranth