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J-GLOBAL ID:200901021399239597   Update date: Jan. 17, 2024

Aoki Mieko

アオキ ミエコ | Aoki Mieko
Affiliation and department:
Job title: Lecturer
Research field  (5): Hygiene and public health (non-laboratory) ,  Hygiene and public health (laboratory) ,  Healthcare management, medical sociology ,  Physiology ,  Food sciences
Research keywords  (6): 公衆衛生学 ,  栄養学 ,  調理科学 ,  Public Health ,  Nutrition ,  Cookery Science
Research theme for competitive and other funds  (11):
  • 2005 - 味覚および味覚受容体と食生活・摂取栄養に関する研究
  • 2005 - Study on Taste and Taste receptor of Tongue and Eating Behaviour
  • 1992 - Study on Wishes to Be Slender and Mental Health of Adlescent Women
  • 生活習慣病患者の生活習慣改善のためのサポートに関する研究
  • 青年女子のやせ志向に関する研究
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MISC (2):
Books (6):
  • 新ガイドライン準拠 エキスパート管理栄養士養成シリーズ11 調理学(編集および共著)
    (株)化学同人 2004
  • 調理学(共著)
    講談社サイエンティフィク 2000
  • おかやま らくらく健康食事学(共著)
    山陽新聞社 1995
  • (Nutrition and Cooking Book for Health in Okayama)
    1995
  • いま 食を 考える(共著)
    弘学出版 1993
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Professional career (1):
  • (BLANK)
Association Membership(s) (6):
THE JAPANESE SOCIETY OF HEALTH AND HUMAN ECOLOGY ,  日本公衆衛生学会 ,  日本味と匂学会 ,  日本栄養改善学会 ,  日本調理科学会 ,  日本栄養食糧学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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