Rchr
J-GLOBAL ID:200901023287921355
Update date: Sep. 19, 2024
Tsudzuki Junko
ツヅキ ジュンコ | Tsudzuki Junko
Research field (2):
Molecular biology
, Home economics, lifestyle science
Research keywords (2):
食生活
, Food Culture
Research theme for competitive and other funds (4):
- 真空低温調理した牛および豚フィレ肉の性質
- The complete nucleotide sequence of the black pine chloroplast genome
- Analysis of entire chloroplast genome from unicellular green algae chlorella vuruga C-27
- Properties of beef and pork after vacuum cooking
MISC (76):
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ハンバーガー類のn-6系とn-3系多価不促和脂肪酸含有量比について. 椙山女学園大学研究論集. 2002. 33
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The ratio of n-6 and n-3 polyunsaturated fatty acids contents in fast food humbergers. Journal of Sugiyama Jogakuen University. 2002. 33
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ウキクサ(Lemna gibba G3)老若化に伴う代謝活性の変動. 椙山女学園大学研究論集. 2001. 32. 24-31
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エゴマ豆腐の酸化安定性と嗜好性について. 椙山女学園大学研究論集. 2001. 32. 23-30
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「その他の調味料」の使用が食塩摂取量におよぼす影響. 椙山女学園大学研究論集. 2001. 32. 7-22
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Works (5):
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健康のための食事とあぶら(毎日新聞連載)
1982 -
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Meals and Oil for Health
1982 -
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健康のための省塩食(毎日新聞連載)
1981 -
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Salt-decreasing-meals for Health
1981 -
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市販調理品のn-6/n-3
Professional career (1):
- (BLANK) (Nagoya University)
Work history (1):
- Sugiyama Jogakuen University
Committee career (6):
Association Membership(s) (10):
日本植物生理学会
, 日本咀嚼学会
, 日本遺伝学会
, 日本栄養改善学会
, 日本栄養・食糧学会
, 日本調理科学会
, 日本生化学会
, 日本農芸化学会
, 日本家政学会
, International Society of Endocytobiology ICES8
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