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J-GLOBAL ID:200901024746847526
Update date: Apr. 17, 2024
Sato Setsuko
サトウ セツコ | Sato Setsuko
Affiliation and department:
Research field (1):
Home economics, lifestyle science
Research keywords (4):
食品衛生管理
, フードサービス管理学
, Food safety and management
, Healthcare Foodservice Management
Research theme for competitive and other funds (6):
- 米国の病院に於けるフ-ドサービスの変遷
- フードサービス管理方法の開発
- 低酸素包装食品簡易冷却装置開発と病態食のHACCP管理
- History of Hospital foodservice in the United states
- Development of foodservice management system
- Development of inexpensive iced water tank for reduced oxygen packaged dietary foods for health care institutions and its HACCP control system
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MISC (17):
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盛付・配膳工程へのベルトコンベア導入による温菜温度等改善効果. 第3回日本栄養改善学会北海道支部学術総会講演集. 2004. 15
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保冷・加熱一体型カートにおける加熱時冷菜温度管理のためのトレイカバーの考案と効果. 北海道文教大学研究紀要. 2004. 1
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給食施設における野菜の下調理加熱後の冷却の現状とその影響に対する改善の試み. 日本栄養・食糧学会東北支部、北海道支部講演要旨集. 2003. 29
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低酸素包装-水冷工程を組入れたクックチルシステム導入とその影響の検討. 日本栄養改善学会北海道支部学術総会. 2003. 2. 12
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低価格クックチルシステムの活用実験-包装時食品温度モニターとその意義. 日本栄養改善学会北海道支部学術総会. 2003. 2. 11
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Books (3):
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臨床栄養サービスシテムの基礎と実践
臨床栄養サービスシステムの基礎と実践 1997
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食中毒のない台所
食中毒のない台所 1996
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アメリカの臨床栄養師の役割と業務
臨床栄養師 (共著) 1995
Works (8):
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低酸素包装(ROP) ワックチル方式における治療食のうに氷水冷却に関する研究-食品冷却工程のHACCP管理確立へ向けて-
2000 -
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Establishing a HACCP Control on the cooling Process with Iced water : Effect of Proximate component on cooling Time,Temperature, and Energy of Ice Spent of Therapeutic Food thems
2000 -
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欧米のヘルスケア給食現場における人員配置と給食設備の実情
1999 -
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Administrative Personnel and Equipment Organizations of Healthcare foodservice sites in the U.S.and European countries
1999 -
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院外調理の再加熱方式に対するハサップ(HACCP)管理の視点かろの示唆-L病院の個別再加熱システムとマネシ-メネシーメントの分析結果報告-
1997 -
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Education (4):
- - 1987 ニューヨーク市立大学ハンターカレッジ 栄養学
- - 1987 Hunter College of the City University of New York Nutrition
- - 1970 Hirosaki University Faculty of Humanities
- - 1970 Hirosaki University Faculty of Humanities
Professional career (1):
- Master of Science in Nutrition
Association Membership(s) (4):
栄養改善学会
, 日本栄養・食糧学会
, 日本衛生学会
, 公衆衛生学会
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