Research theme for competitive and other funds (9):
2022 - 2027 Chorographical Study of Changes and Developments in Food Culture Since the Bakumatsu Period
2019 - 2020 山口・食の温故知新 〜長州食材・料理を復活し新たな価値を見出す〜
2019 - 2020 幕末における日英饗応料理からみる食文化の変遷
2018 - 2019 日英饗応料理から現在に至る食文化の変遷
2011 - 2015 Construction of Food Culture Research Utilizing Geographic Information System
1997 - 1999 江戸時代・明治初期における食生活の解明と方法論の検討
1995 - 1995 古代環境推定のためのシミュレーションシステムの開発
1991 - 1991 『防長風土注進案』と『斐太後風土記』における野生食料資源の計量的研究
1987 - 1987 『防長風土注進案』による食糧資源の計量的研究
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Papers (91):
Yohsiko Goto. The Search for Kunenbo, the Forgotten Citrus: the History and Food Culture of Yamaguchi Prefecture. Foods &Food Ingredients Journal of Japan. 2024. 229. 3. 205-213
Morinaga Yae, Abe Momoko, Nishi Atsuko, Goto Yoshiko. Regional Characteristics of Yamaguchi Prefecture Local Cuisine ”Itoko-ni”-Focusing on Ingredients, Dashi and Seasonings-. Bulluetin of the Faculty of Education, Yamaguchi University. 2023. 72. 237-246
CAPS marker screening of the illusive Kunenbo ~ a Mandarin orange from Yamaguchi ~. 2022. 2. 1-9