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J-GLOBAL ID:200901045727520114   Update date: Jun. 22, 2023

Ueno Satoru

ウエノ サトル | Ueno Satoru
Affiliation and department:
Papers (266):
  • Podchong, Pawitchaya, Chalermchadpokin, Chanunras, Sonwai, Sopark, Ueno, Satoru. Improvement of chocolate heat resistance with illipe butter stearin addition. INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY. 2023. 58. 4. 1868-1878
  • Koizumi, Haruhiko, Takagi, Mayuko, Hondoh, Hironori, Michikawa, Soichi, Hirai, Yuta, Ueno, Satoru. Control of Phase Separation for CBS-Based Compound Chocolates Focusing on Growth Kinetics. CRYSTAL GROWTH & DESIGN. 2022. 22. 12. 6879-6885
  • Smith, Paul, Shiori, Tanaka, Hondoh, Hironori, Wallecan, Joel, Ueno, Satoru. Polymorphic and microstructural behaviors of palm oil/lecithin blends crystallized under shear. JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS SOCIETY. 2022. 99. 8. 665-674
  • Bayes-Garcia, Laura, Yoshikawa, Shinichi, Aguilar-Jimenez, Mercedes, Ishibashi, Chinami, Ueno, Satoru, Calvet, Teresa. Heterogeneous Nucleation Effects of Talc Particles on Polymorphic Crystallization of Cocoa Butter. CRYSTAL GROWTH & DESIGN. 2022. 22. 1. 213-227
  • Ishibashi, Chinami, Hondoh, Hironori, Ueno, Satoru. Synchrotron Radiation Microbeam X-ray Analysis of Fat Crystal Nucleation on Emulsifier Crystals. JOURNAL OF THE JAPANESE SOCIETY FOR FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-NIPPON SHOKUHIN KAGAKU KOGAKU KAISHI. 2022. 69. 5. 235-245
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Books (2):
  • チョコレートはなぜ美味しいのか
    集英社 2016 ISBN:9784087208603
  • 脂質の機能性と構造・物性: 分子からマスカラ・チョコレートまで
    丸善出版 2011 ISBN:4621083961
Lectures and oral presentations  (12):
  • 油脂の結晶化と食品の安定性について
    (Web 油脂実践講座 2021 2021)
  • オレオゲルを用いた油脂ネットワーク構造の安定性
    (YK講演会「油脂の分散と応用技術」 2021)
  • O/Wエマルション中の油脂結晶化および乳化剤添加効果
    (第55回日本油化学会年会 2016)
  • チョコレートの結晶化とその食品への利用
    (日本セラミックス協会 第29回秋季シンポジウム 2016)
  • O/Wエマルション様チョコレートの構造評価と油脂混合状態の解明
    (第43回 食品の物性に関するシンポジウム 2016)
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※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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