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J-GLOBAL ID:200901054166083681
Update date: Sep. 14, 2022
Naito Hatsue
ナイトウ ハツエ | Naito Hatsue
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Affiliation and department:
University of Shizuoka, Junior College Department of Liberal Arts
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Detailed information
Job title:
Assistant Professor
Research field (3):
Basic nursing
, Home economics, lifestyle science
, Nutrition and health science
Research keywords (2):
食事管理方法・低出生体重児・妊婦の食事・糖尿病食事管理・ビンゴ式食事システム
, Food Culture
Research theme for competitive and other funds (12):
2008 - 2009 低出生体重児の増加と妊娠中の栄養状態の関連について
2007 - 2007 「ビンゴ式食事管理シート」を活用した食事指導(1)
2007 - 2007 「ビンゴ式食事管理シート」を活用した食事指導(1)
2006 - 2006 食事管理における教育教材としての「おはじき」活用に関する研究
2003 - 2003 視覚媒体を活用した食事調査方法の検討
2003 - 2003 The Effectiveness of nutritional survey with simple methods using visual aids
2001 - 2003 簡便な方法を活用した栄養調査の有効性に関する研究
2001 - 2003 Study of Nutritional Sarvery with Simpl Methods Using Digital Camera
1995 - 2000 低カリウム食調製に関する研究 野菜のカリウム溶出に及ぼす食酢水浸漬時間の影響
Study of Preparing Low Potassium Diets. Effect of Ringer Soaking time on Elution of Potassium in Vegetables.
Estimation of Soaking Time for Edible Burdock in Cooking
Estimation of Soaking Solution for Edible Burdock in Prevention of Discoloration
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MISC (23):
簡便な方法を活用した栄養調査の有効性に関する研究. 静岡県立大学短期大学部研究紀要. 2001. 15(W),
栄養管理のための調理操作の活用. 静岡県立大学短期大学部研究紀要. 1997. 11. 1. 9
Cooking Method Resources for Nutrition Management. Annual Report of University of Shizuoka, Hamamatsu College. 1997. 11. 1. 9
低カリウム食調製に関する研究 生鮮野菜・果物類のカリウム溶出に対する食酢水浸漬時間の影響. 静岡県立大学短期大学部研究紀要. 1996. 10. 285
Study of Preparing Low Potassium Diets : Effect of Vinegor Soaking Times on Elution of Potassium in Fresh Vegetables and Fruit. Annual Repoar of University of Shizuoka, Hamamatsu College. 1996. 10. 285
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Education (1):
- 2012 Hamamatsu University School of Medicine
Professional career (1):
看護学修士 (国立浜松医科大学大学院医学系研究科)
Association Membership(s) (3):
日本介護教育学会
, 日本調理科学会
, 日本栄養改善学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in
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